Hvem Er Vi?

73 20 45 50

Gratis Befaring

Gratis Befaring
Eller email oss på post@trondheimtreservice.no
Eller email oss på post@trondheimtreservice.no

Email Oss

Send Oss En Epost
Eller email oss på post@trondheimtreservice.no
Eller email oss på post@trondheimtreservice.no

Hvem Er Vi?

Vi i Trondheim Treservice er dedikerte arborister med mer enn 20 års erfaring innen tretjenester.

Og vi utfører alt av treservice, inkludert trefelling, flishugging, trepleie, stubbefjerning, og tomterydding.

Og hvordan kan vi hjelpe deg?

Å felle et tre, beskjære et tre, eller fjerne en stubbe tar ofte mye tid og kan være krevende arbeid. Det er godt mulig du ikke lyst, tid eller kapasitet til å gjøre dette.

Hvis det er tilfellet, så kan vi gjøre jobben for deg. Slik kan du spare tid og få arbeidet gjort på en profesjonell og effektiv måte. 👍

Vi har utført tretjenester i Trondheim (og omegn) i veldig mange år og vi er godt kjent med så og si alle nabolag. I tillegg har vi full oversikt over gjeldende reguleringer for trefelling, og andre tretjenester i Trondheim. Vi vet derfor hva som er lov og hva som ikke er lov ifølge regelverket. Med oss er du i profesjonelle hender og du unngår derfor problemer senere. 👍

Vi vil gjerne presisere at vi alltid setter sikkerhet først.

Det er fordi arbeidet vårt ofte innebærer en viss risiko. Å felle et tre for eksempel, vil ofte utgjøre en viss risiko. Et stort tre kan veie flere tonn, og hvis det skulle falle over en bygning, person eller annet, så kan det potensielt gjøre stor skade.

I tillegg anvender vi også maskiner, motorsager, stubbefresere, og tungt kjøretøy når vi utfører oppdragene våre. Om disse ikke skulle bli brukt på en korrekt måte, så kan dette potensielt også medføre stor skade.

Vi tar derfor alle mulige forhåndsregler, og vi setter alltid sikkerheten først.

Hva vil dette si for utføringen av våre oppdrag?

Det innebærer at vi alltid har en plan for hvordan vi skal utføre hver enkelt arbeidsoppgave. Vi vil også vurdere potensielle farer, omgivelser, bebyggelse i nærheten, tilstedeværende personell, etc. før vi setter i gang med oppdraget. Vi gjør så en gjennomtenkt vurdering og velger det vi mener er sikre arbeidsmetoder. 

Trondheim Treservice velger sikre arbeidsmetoder

Alt av personell som utfører arbeid er også forsikret med ansvarsforsikring.

Etter sikkerhet, så er kvalitet vår neste prioritet.

Når vi er på oppdrag, så gjør vi alltid vårt ytterste for å levere topp kvalitet.  Vi setter vår ære i å levere kvalitet, og vi ønsker å opprettholde vårt gode omdømme. 

Våre arbeidere er derfor faglærte, kompetente og er meget erfarne innen tretjenester og kundebehandling. 

Hvorfor er det så viktig å alltid levere topp kvalitet?

For det første, så vil vi at du som klient skal være super fornøyd med jobben vår, og vi vil at du skal være glad du valgte oss.

For det andre, så gir jobben vår kun mening når vi leverer arbeid vi er stolte av. 

Og for det tredje, så blir det ofte mer business for oss når vi leverer topp kvalitet. For da vil ofte klienter anbefale oss til sine venner og kontakter. Og fornøyde klienter vil i tillegg ofte kontakte oss igjen neste gang de trenger hjelp.  

Så sikkerhet og kvalitet er våre 2 hovedprioriteter. Men i tillegg så gjør vi vårt beste for å utføre alle våre oppgaver så effektivt som mulig. Det er normalt ikke noe problem fordi vi har solid kompetanse og lang erfaring, og det er sjelden vi står overfor en oppgave vi ikke har gjort før. 

Og en viktig ting til:

Vi gjør også vårt beste for å være miljøbevisste. Vi har veldig stor respekt for miljøet og omgivelsene rundt oss, og vi gjør vårt beste for å ivareta det vi har.

Hvis det er mulig, så blir avfall resirkulert. Hvis ikke resirkulering er mulig, så blir det deponert på en ansvarlig måte. Trær og annet organisk materiale blir i enkelte tilfeller også gitt gratis til lokale foretak, skoler og veldedige prosjekter, eller som kompost.

Hvorfor Velge Trondheim Treservice

Hvorfor Bør Du Velge Trondheim Treservice?

Vi gir deg kun topp kvalitet og vi gir deg også prisgaranti: Du betaler oss kun når jobben er fullført i samsvar med avtalt kontrakt.

Vi utfører alt av tretjenester, uansett om det er trefelling, trimming, stubbefresing, fjerning av trevirke, flishugging, etc.

Vi har mer enn 20 års erfaring og topp kompetanse.

Vår befaring er 100% kostnadsfri for deg.

Normalt kan vi starte jobben i løpet av et par dager, og vi fullfører jobben så raskt som mulig.

Våre arbeidere er ansvarsforsikret og vi har generell ansvarsforsikring.

Prisene våre er meget gunstige.

Vi behandler din eiendom som om den var vår egen. 👍

Kontakt oss i dag så kommer vi og hjelper deg!

73 20 45 50

Gratis Befaring

Gratis Befaring
Eller email oss på post@trondheimtreservice.no
Eller email oss på post@trondheimtreservice.no

Email Oss

Send Oss En Epost
Eller email oss på post@trondheimtreservice.no
Eller email oss på post@trondheimtreservice.no